Iti place sa cutreieri lumea in lung si in lat, sa vizitezi locuri noi, sa cunosti oameni noi, sa experimentezi lucruri si locuri inedite?
Iti place sa mergi la munte sau la mare, acolo sa gasesti cazare de 5 stele iar camera sa fie impecabila si sa aiba cea mai superba vedere?
Alege vacanta cu autorulota. Vei avea un mini hotel de 5 stele cu roti. Vei putea avea la fereastra ta cele mai frumoase peisaje, ascultand in liniste marea sau cel mai minunat ciripit al pasarelelor.

Iti place sa vizitezi orase sau locuri superbe din tara noastra? Iti doresti sa vizitezi locuri din strainatate?
Autorulotele noastre premium, construite pe sasiu de autoutilitara Ciroen Jumper sau Renault Master cu motoare puternice, de ultima generatie pot fi alegerea ta cea mai potrivita pentru ca ofera confortul maxim al unei autorulote din categoria premium sau premium plus.

Pentru confortul tau, autorulotele noastre premium au urmatoarele dotari:

– 4 sau 5 locuri in mers, dotate cu centuri;
– 4, 5 sau 6 locuri de dormit. Un pat mare matrimonial in spate si inca un pat mare matrimonial care coboara din plafon in zona banchetei sau la unele modele, patul din fata este in alcova;
– frigider (care selecteaza automat sursa: 220 V, sau 12 V, sau gaz) pentru alimentele pe care le iei cu tine si ca sa-ti poti tine la rece berea pe care o poti savura cand te vei opri, admirand peisajele;;
– marchiza mare, ca sa poti sa faci umbra atunci cand iti doresti un picnic la aer curat alaturi de cei dragi;
– toaleta, chiuveta si dus cu apa calda si apa rece;
– bucatarie dotata cu toate cele necesare;
– incalzire Webasto cu motorina din rezervor sau Truma cu gaz din butelie in cazul in care acolo unde esti s-a facut frig, sau chiar e iarna;
– podea dublu izolata si instalatie sanitara pregatita pentru functionarea pe timp de iarna;
– televizor si antena prin satelit;
– cel mai mare sistem de panouri solare disponibil pentru autorulote ca sa-ti asigure independenta energetica in off camping;
– aer conditionat stationar pentru a-ti asigura confortul necesar in conditii de caldura mare;
– dulapuri si compartimente amplasate inteligent pentru a-ti depozita lucrurile de care ai nevoie pe parcursul minunatei tale calatorii.

Dotarile unei autorulote sunt importante

Sunt foarte importante dotarile unei autorulote, dar si in mers sunt importante siguranta si confortul tau.
Autorulotele noastre premium, construite pe sasiu de autoutilitara Ciroen Jumper sau Renault Master pe care ti le recomandam pentru vacanta din care te vei intoarce multumit si cu zambetul pe buze au in dotare motoare puternice de 163 CP si 165 CP cu norma de poluare Euro 6. Pentru siguranta ta si a celor dragi, este important sa ai la dispozitie un motor puternic atunci cand urci pante mari, sau chiar in cazul unei depasiri. Nici masina pe care o ai acasa nu are cel mai mic motor, nu?

Confort sporit la firma noastra, Larscov

Daca vei merge in locuri unde este foarte cald, ai la dispozitie si aer conditionat cu care sunt dotate autorulotele noastre premium si premium plus.
Pentru un confort sporit in mers, autorulotele premium si premium plus sunt echipate si cu perne de aer, astfel nu vei simti toate denivelarile drumurilor de la noi din tara sau din strainatate.
Mai ai la dispozitie si un ecran mare multimedia cu navigatie, radio si multe alte aplicatii, ca sa poti asculta muzica preferata in timp ce parcurgi peisaje de poveste.
Poti lega o remorca pentru un atv, pentru o motocicleta, poti lega o rulota daca vrei sa-ti iei si prietenii cu tine, sau de ce nu, poti lega chiar o remorca pentru calul de calarie. Ai posibilitatea sa atasezi acestei autorulote o remorca de maxim 2 tone pentru ca este echipata cu carlig de remorcare. Atentie ca in acest caz vei avea nevoie de permis categoria B+E.
Poti sa-ti iei cu tine si bicicleta pentru ca ai suport de biciclete. Astel vei putea sa cutreieri si sa vizitezi imprejurimile locatiei in care te-ai oprit.

Rezerva acum!

Daca te-ai hotarat sa pleci in calatoria ta cea mai frumoasa de pana acum, te asteptam ca sa ne anunti in ce perioada doresti sa-ti rezervam o autorulota premium sau premium plus, pregatite special pentru tine. In sezonul de vara poti pleca minim 7 zile iar in afara sezonului poti pleca minim 4 zile, altfel vei fi doar pe fuga si nici nu poti savura din plin toate frumusetile naturii. Nu ne dorim turisti care calatoresc pe fuga.

Pentru ca noi lucram pentru tine ca atunci cand vei pleca in vacanta mult visata sa nu mai ai nici o grija in ceea ce priveste confortul si siguranta ta astfel ca am ales autorulotele cele mai complete din punct de vedere a dotarilor, pentru ca tie sa nu-ti lispeasca nimic pe parcursul minunatei tale calatorii!

Autorulotele Larscov – premium campers au cele mai multe dotari din categoriile lor si au cele mai puternice motoare euro 6, din categoria lor. Sunt foarte putine autorulote cu echiparea pe care o au autorulotele Larscov – premium campers, asa ca trebuie sa te hotarasti cat mai repede ca sa-ti gasim o perioada de inchiriere disponibila, cat mai potrivita pentru tine!

Te asteptam cu drag.

Echipa Larscov din Covasna.