CONDITII DE INCHIRIERE RULOTE

DOCUMENTE NECESARE IN CAZUL PERSOANELOR FIZICE:
– Permis de conducere mai vechi de 2 ani, corespunzator ansamblului: vehicul tragator + rulota
– carte de identitate sau pasaport
– o factura de intretinere, nu mai veche de 30 zile, pe numele persoanei care doreste inchirierea autorulotei.

DOCUMENTE NECESARE IN CAZUL PERSOANELOR JURIDICE:
– certificat constatator, nu mai vechi de 30 zile
– specimen de semnatura al persoanei care este reprezentantul legal al companiei. Daca sunt mai multi reprezentani legali, atunci pentru toti reprezentantii legali.
– 2 buc. facturi de intretinere, nu mai vechi de 30 zile, pe numele reprezentantului legal al companiei de la propria adresa de domiciliu. Daca sunt mai multi reprezentani legali, atunci pentru toti reprezentantii legali.
– cartea de identitate sau pasaportul pentru toti reprezentantii legali ai companiei
– permis de conducere corespunzator ansamblului: vehicul tragator + rulota, mai vechi de 2 ani al soferului care va tracta rulota;
– carte de identitate sau pasaport pentru soferul care va tracta rulota
– o factura de intretinere, nu mai veche de 30 zile, pe numele soferului care va tracta rulota.

ALTE CONDITII:
1) Rulota poate fi preluata incepand cu prima zi a perioadei de inchiriere, de la ora 8. Aceasta trebuie predata cel tarziu la ora 18 din ultima zi a perioadei de inchiriere.
2) Tarifele de inchiriere contin asigurarea Casco si un serviciu Assistance pe teritoriul Europei.
3) Tariful de inchiriere contine un parcurs mediu de 300 km/zi din perioada de inchiriere, iar pentru un parcurs suplimentar, chiriasul va plati un tarif suplimentar de 0,10 euro/km.
4) Pentru ca rulota sa poata fi preluata, conditia este ca tariful de inchiriere sa fie achitat integral, iar garantia sa fie predata proprietarului rulotei!
5) Chiriasul, in orice caz va inchiria o categorie (Rulota), respectiv in cadrul acelei categorii un model cu doua sau mai multe locuri. Proprietarul rulotelor isi rezerva dreptul de a schimba rulota cu una din aceeasi categorie sau cu una dintr-o categorie superioara.